Welkom bij Human4colours!

 

Human4colours is ambulant verkopen én webshop van voordelige mode, accessoires & special gifts

 

Human4colours verkoopt voordelig modieuze artikelen voor jong en de respectabele leeftijd.

 

Een eerlijke impressie van Human4colours....

 

Beeldvorming van Human4colours voor organisaties/ondernemingen:

(* onderaan dit schrift staat duidelijk informatie voor consumenten)

 

Human4colours is een ambulant detailhandelsbedrijf welke met de "winkel" diverse evenementen, bijeenkomsten, woonzorgcentra, bedrijven en wooncomplexen aandoet. 

Human4colours verkoopt in beginsel dameskleding en accessoires maar heeft zo nu en dan ook voordelige herenkleding en accessoires in het assortiment.

Human4colours bestaat uit een vast en vertrouwd team professionele gezondheid medewerkers*. Er is geen betrokkenheid/inzet tijdens verkopen van bijvoorbeeld freelancers. 

 

*Professioneel en gediplomeerde gezondheidsmedewerkers:

 

De medewerkers van Human4colours zijn ruim 35 jaar actief als gecertificeerd professionele gezondheidsmedewerkers, in het veld en management breed (psychogeriatrie, psychiatrie, sociaal-maatschappelijk, somatiek, pedagogiek en *mental coaching) regulier en de private sector.

*Mental coaching is bezet tot aan ca. nov. 2023.

 

Dienstverlening:

 

Human4colours werkt laagdrempelig, eenvoudig, geduldig, empathisch en is altijd gelijkmatig gestemd.

Human4colours kent absoluut geen opdringerige manier van verkoop. Dienstverlening mét nazorg is onze reclame !

De functionele houding is bij Human4colours professioneel en gewaarborgd. 

 

Ambassadeur:

 

Human4colours begrijpt goed en eenduidig het verantwoordelijke karakter (beroepshouding) als Ambassadeur voor uw organisatie. Tevens geniet het team Human4colours de status van het onbesproken gedrag.

 

Reserveren:

 

Human4colours rekent geen reserveringskosten en u betaalt als bedrijf geen voorrijkosten.

 

Betaalmogelijkheden:

 

Human4colours accepteert contant en elektronisch (pin) betalingen met altijd een transactie bon. 

 

Aansprakelijkheid en registratie Human4colours:

 

Human4colours is keurig netjes bij de KVK geregistreerd als bedrijf en heeft een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering afgesloten.

 

Opbouwen "winkel" op locatie:

 

De vele complexen, organisaties en evenementen, welke Human4colours aandoet met de "winkel", zijn vertrouwd met de relatief kleine, overzichtelijke opbouw van de "winkel". Indien gewenst verandert Human4colours net zo makkelijk, geruisloos, snel en veilig van opstelling.

Human4colours komt (overleg)doorgaans met 3 a 4 kledingrekken van max. 90 cm breed en gebruikt Human4colours een tafel voor de sieraden, accessoires en cadeauartikelen. De opbouw van de "winkel" is veilig, overzichtelijk en bereikbaar voor al onze klanten.

Human4colours geeft geen “mode shows” en neemt niet een heel vertrek in beslag. 

Op de meest (overleg)gangbare tijd is Human4colours aanwezig van 11.00 tot ca. 15.00. 

Human4colours werkt flexibel qua inzet dagdelen: avonden, weekenden en feestdagen. 

 

Human4colours werkt zelfstandig:

 

Human4colours werkt zelfstandig en er is geen belasting en/of inzet vereist van u of uw medewerkers. Human4colours werkt absoluut omgevingsveilig en brengt na de verkopen alles weer in de oorspronkelijke staat. Afval wordt keurig netjes door ons zelf opgeruimd en meegenomen, de vloer geveegd.

 

Integreren (groep) activiteiten.

 

Human4colours werkt geheel op zichzelf maar kan eventueel vloeiend integreren in bestaande (groep)activiteiten. Geen enkel probleem.

Grappig detail om te vermelden is dat Human4colours best veel publiek genereerd rondom "de winkel". Gezellig! kopje drinken erbij en de nieuwe contacten onderling zijn gemaakt. 

 

Flyer Human4colours:

 

Voor aanvang van verkopen (plus. min. 1 week - overleg)stuurt Human4colours u een up to date flyer toe voor verspreiding op uw organisatie.

Human4colours maakt reclame in en rondom de wijk mbt de komst van de "winkel". Human4colours draagt voor u bij aan naamsbekendheid en laagdrempeligheid.

 

* Informatie voor (consumenten) onze klanten:

 

Consumenten (onze klanten)weten Human4colours goed te vinden. Klanten weten dat zij eenvoudig kunnen (na)bestellen, retourneren of geld terug kunnen krijgen van gekochte artikelen bij Human4colours via een eenvoudig e-mailtje, telefoontje of WhatsApp.

 

Voordelige prijzen:

 

De prijzen van Human4colours zijn, in vergelijking aantoonbaar, voordelig – een eerlijke prijs en kwaliteitsverhouding - voorts geven wij altijd een uitstekende *garantie met nazorg

 

Kosten (na)bestellen:

 

Bij een(na)bestelling vanaf €25 is het verzenden voor u gratis binnen Nederland.

Bij een bestelling onder de €25 betaald u zelf de bezorgkosten van €4,95 binnen Nederland.

 

Human4colours werkt prettig met PostNL

 

Retourneren / ruilen na ambulant gekocht artikel 

Voor de webshop gelden andere regels. Zie de algemene voorwaarden op de webshop.

 

Het retourneren van een artikel ambulant gekocht t/m 7 dagen van (koop)transactie.

Human4colours neemt artikelen zonder reden van opgave t/m 7 dagen van transactie, in nieuwstaat, in originele verpakking, met het originele label aan het gekochte artikel en met transactie bon, probleemloos terug. 

 

Hoe werkt retourneren van een ambulant gekocht artikel ?

Besluit u het artikel te retourneren dan betaalt u geheel zelf de portokosten van retourneren.

U kunt misschien wachten dat wij weer terug zijn op de locatie waar u het artikel bij ons heeft gekocht. U kunt ons ook even vragen of wij in de buurt zijn met onze winkel. meestal is dat wel het geval. Dan kost het u namelijk niets extra ! U krijgt uw geld direct terug of ruilt het kosteloos om. 

 

U besluit per post te retourneren van een ambulant gekocht artikel:

U stuurt bij de wens om een artikel, tot 7 dagen van (koop)transactie, te retourneren altijd eerst Human4colours vooraf een e-mailtje, WhatsApp of u belt gewoon even met Human4colours. U krijgt gegarandeerd binnen 24 uur het adres waarop u kunt retourneren.

U krijgt na ontvangst (retour) van het artikel aan Human4colours het aankoopbedrag van het artikel teruggestort op uw rekening. Retourkosten betaalt u zelf.

Human4colours verzoekt u vriendelijk, ivm het eventueel zoekraken van het door u geretourneerde pakketje aan Human4colours, dat u de track & trace kunt overleggen.  

 

Mocht een gewenst product, maat, kleur of wat dan ook niet meer voorradig zijn om het product te kunnen omruilen dan krijgt u altijd binnen 24 uur bericht van Human4colours. In overleg met u wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw bankrekening.

 

Artikelen ruilen ambulant gekocht op een woon(zorg)complex:

 

Human4colours biedt minder valide klanten, woonachtig op een woon(zorg)complex de gelegenheid, t/m 14 dagen van (koop)transactie, om een artikel te kunnen omruilen of het aankoopbedrag volledig terug als retourneren per post niet meer lukt en/of niet wenselijk is.

Hoe werkt het?

U heeft een artikel gekocht bij Human4colours -ambulant- op een woon(zorg)complex. U besluit zonder rede van opgave, t/m 14 dagen van (koop)transactie om het gekochte artikel te ruilen of u wilt gewoon uw geld terug. Dit is voor Human4colours geen enkel probleem. U geeft Human4colours t/m 14 dagen van (koop)transactie een telefoontje: 06 82804692 of een Email: human4colours@gmail.com

Monique of Theo geeft u de data door waarop wij weer aanwezig zijn op het woon(zorg)complex waar u het artikel bij Human4colours heeft gekocht. 

Human4colours kijkt tevens direct in de agenda wanneer wij met onze "winkel" in uw buurt zijn. Is dat het geval dan kunnen wij samen eerder plannen wanneer wij bij u langs kunnen komen om het artikel om te ruilen of u krijgt direct uw geld terug. Human4colours rekent geen extra kosten voor deze service.

Het artikel is niet gedragen en/of gebruikt en het kledinglabel is gehecht aan het artikel.

Dank u wel voor uw begrip en medewerking.

 

Het veilig kunnen passen van kleding tijdens ambulant verkopen:

 

Human4colours (Monique) biedt u als service aan: ondersteuning bij het vrijblijvend en veilig kunnen passen van kleding op uw appartement of in een daarvoor beschikbare ruimte als het passen van kleding u niet meer lukt.

 

Human4colours maakt voor u gelegenheid sieraden: 

 

* persoonlijk (op maat) dus uniek

* gratis advies met schets

* vooraf prijsopgaaf dus geen verrassing achteraf

* handgemaakt

* op de afgesproken datum gegarandeerd geleverd

* alleen op bestelling.

 

Party bij u thuis ?

 

Human4colours als speerpunt - sieraden, handtassen, comfort (stretch)broeken, shirts en cadeauartikelen etc. - op een gezellig avondje "meiden" onder elkaar. Sorry mannen, voor u helaas nog niet mogelijk.

Human4colours kunt u reserveren om uw gezellig avondje compleet, uniek en onvergetelijk te laten zijn voor u en uw gasten.

Human4colours werkt niet met een externe consulent maar komt zelf in persoon bij u thuis of elders, dus bekend en vertrouwd.

Mobiel pin en elektronisch bonnenprinter voorhanden.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en voorwaarden.

 

Wijze van betalen:

 

Human4colours heeft een mobiel pinapparaat tot haar beschikking met altijd een transactie bon. Heeft u contant betaald dan heeft u recht op een handgeschreven bon.

 

*Garantie:

 

Human4colours geeft t/m 7 dagen van (koop)transactie 100% garantie op fabrieksfouten. 

 

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Monique en/of Theo.

telefoonnummer: 06 82804692

email: human4colours@gmail.com

 

Team Human4colours

Webshop en ambulant verkopen,

Monique en Theo.