Welkom bij Human4colours!

 

Human4colours: webshop en ambulant verkopen van voordelige mode, accessoires & special gifts

 

Human4colours verkoopt aantoonbaar voordelig modieuze artikelen voor de jong en respectabele leeftijd.

 

Een eerlijke impressie van Human4colours....

 

Beeldvorming van Human4colours voor organisaties/ondernemingen:

(* onderaan dit schrift vindt u duidelijke informatie voor onze particuliere klanten)

 

Human4colours is een ambulant detailhandelsbedrijf welke met de "winkel" diverse evenementen, bijeenkomsten, gezondheidscentra divers, bedrijven en wooncomplexen alleen op afspraak aandoet. Naast het ambulant verkopen bestiert Human4colours een webshop: www.human4colours.nl

Human4colours verkoopt dameskleding en accessoires divers maar heeft zo nu en dan ook voordelige herenkleding en accessoires in het assortiment.

Human4colours bestaat uit een vast en vertrouwd team van *professionele gezondheidsmedewerkers. Er is geen betrokkenheid/inzet tijdens verkopen van bijvoorbeeld freelancers. 

 

*Professionele gezondheidsmedewerkers:

 

De vaste medewerkers (Monique en Theo) van Human4colours zijn ruim 35 jaar werkzaam als gediplomeerd professionele gezondheidsmedewerkers: management en op de werkvloer (psychogeriatrie, psychiatrie, sociaal-maatschappelijk, somatiek, pedagogiek). 

 

Dienstverlening tijdens het verkopen:

 

Human4colours werkt laagdrempelig, eenvoudig, geduldig, empathisch en is altijd gelijkmatig opgewekt gestemd. 

Human4colours kent absoluut geen opdringerige manier van verkoop. Dienstverlening mét nazorg is onze reclame !

De functionele (beroeps-) houding is bij Human4colours professioneel en gewaarborgd.

                                                                                                   

Opmaat naar beter:

 

Human4colours staat graag open voor verbetering middels uw adviezen (op- en aanmerkingen). Wij zullen uw adviezen ervaren als objectieve mogelijkheden om te kunnen groeien in onze dienstverlening aan onze klanten. Dank u wel hiervoor.

 

Ambassadeur voor uw organisatie:

 

Human4colours begrijpt goed en eenduidig het verantwoordelijke karakter als Ambassadeur voor uw organisatie. Tevens geniet het team Human4colours de status van het onbesproken gedrag.

 

Reserveringskosten Human4colours op uw locatie:

 

Human4colours rekent geen reserveringskosten en u betaalt als bedrijf geen voorrijkosten.

 

Betaalmogelijkheden:

 

Human4colours accepteert bij voorkeur elektronisch betaalverkeer: pin, tikkie en direct *overschrijven op rekening met altijd een transactie bon. 

Bij direct *overschrijven van het aangekochte artikel staat het bedrag na uw overschrijving direct op onze rekening. Wij kunnen en zullen dit in uw bijzijn direct checken om misverstanden achteraf te voorkomen. De klant kan het "betaalde product" meenemen als het verschuldigde bedrag ook daadwerkelijk op onze rekening staat.

 

Aansprakelijkheid en registratie als bedrijf Human4colours:

 

Human4colours is keurig netjes bij de KVK geregistreerd. Human4colours is goed verzekerd middels een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering.

 

Opbouwen "winkel" op locatie:

 

De vele complexen, organisaties en evenementen, welke Human4colours aandoet met de "winkel" zijn goed vertrouwd met de relatief kleine, overzichtelijke opbouw van de "winkel". Indien gewenst verandert Human4colours net zo makkelijk, geruisloos, snel en veilig van opstelling.

Human4colours komt ( na overleg) doorgaans met 3 a 4 kledingrekken van max. 90 cm breed en gebruikt Human4colours een tafel voor de sieraden, accessoires en de cadeauartikelen. De opbouw van de "winkel" is veilig, overzichtelijk en zo bereikbaar mogelijk voor al onze klanten.

Human4colours geeft geen “mode shows” en wij nemen geen heel vertrek in beslag. Zoals reeds genoemd is de opbouw van de winkel klein, veilig, overzichtelijk en zo veilig bereikbaar mogelijk voor al onze klanten. Voorts houden we altijd rekening met de vlucht- en loop routes bij de opbouw van de winkel.

 

Op de meest gangbare tijd is Human4colours aanwezig van 11.00 tot ca. 15.00. Human4colours werkt zowiezo flexibel qua inzet dagdelen: avonden, weekenden en feestdagen. 

 

Human4colours werkt geheel zelfstandig:

 

Human4colours werkt geheel zelfstandig en er is geen belasting en/of inzet vereist van u of uw medewerkers. Human4colours werkt absoluut omgevingsveilig en brengt na de verkopen alles weer in de oorspronkelijke staat terug. Afval wordt direct keurig netjes door ons zelf opgeruimd en meegenomen, de vloer geveegd.

 

Integreren (groep) activiteiten.

 

Human4colours werkt geheel op zichzelf (zoals hierboven eerder beschreven) maar kan eventueel naar uw wens vloeiend integreren in bestaande (groep) activiteiten. Geen enkel probleem. U vraagt en wij draaien.

Grappig detail om te vermelden is, dat Human4colours best veel publiek genereerd rondom "de winkel". Een heel sociaal gebeuren allemaal. Gezellig toch! kopje koffie erbij en de nieuwe contacten (onderling) worden gemaakt. Wij hebben zowiezo van huis uit en beroepsmatig gezien een sociaal/maatschappelijk betrokken karakter. Iedereen is belangrijk en heeft een eigen (levens) verhaal en doet aandachtig mee. Tussen de bedrijven door is er ook ruimte bij ons voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van interesses.

 

Flyer Human4colours:

 

Voor aanvang van de verkopen (plus. min. 1 week - overleg) stuurt Human4colours per Email uw organisatie/contactpersoon een up to date (op maat dus persoonlijk) flyer toe voor verspreiding op uw locatie.

Human4colours maakt zelf ook reclame in- en rondom de wijk voor uw organisatie t.a.v. onze locatie verkopen (exclusieve activiteit) binnen uw muren. Tevens volgen vele van onze vaste klanten ons op de voet als wij een organisatie aandoen en raken zo bekend en vertrouwd met uw organisatie van binnen. Human4colours draagt op deze manier gratis voor u bij aan naamsbekendheid en laagdrempeligheid.

 

* Informatie voor (consumenten) onze klanten:

 

Consumenten (onze klanten) weten Human4colours goed te vinden. Klanten weten inmiddels dat zij eenvoudig kunnen (na) bestellen en bij retour artikelen  hun geld, teruggestort  krijgen op hun bankrekeningnummer.

 

Voordelige prijzen:

 

De prijzen van Human4colours zijn, in vergelijking breed aantoonbaar, voordelig (een eerlijke prijs en kwaliteitsverhouding) voorts geven wij altijd een uitstekende *garantie met nazorg

 

Kosten (na) bestellen:

 

Bij een(na)bestelling vanaf €25 is het verzenden voor u gratis binnen Nederland. Zie human4colours Webshop...

Bij een bestelling onder de €25 betaald u zelf de bezorgkosten van €4,95 binnen Nederland.

 

Retourneren / ruilen na ambulant gekocht artikel 

Voor de webshop gelden andere regels. Zie de algemene voorwaarden op de webshop.

 

Het retourneren van een artikel ambulant gekocht t/m 7 dagen van (koop) transactie.

Human4colours neemt verkochte artikelen zonder reden van opgave t/m 7 dagen van transactie, in nieuwstaat, in originele verpakking, met het originele label aan het gekochte artikel, het artikel is niet gewassen en met transactie bon, probleemloos terug. 

 

Hoe werkt retourneren van een ambulant gekocht artikel ?

Besluit u het artikel te retourneren per post dan betaalt u geheel zelf de portokosten van retourneren.

U kunt misschien wachten dat wij weer terug zijn op de locatie waar u het artikel bij ons heeft gekocht. U kunt ons ook even vragen of wij in de buurt zijn met onze winkel. Meestal is dat wel het geval. Dan kost het u namelijk niets extra ! 

 

U besluit per post te retourneren van een ambulant gekocht artikel:

U stuurt bij de wens om een artikel, tot 7 dagen van (koop) transactie, te retourneren altijd eerst Human4colours vooraf een e-mailtje, WhatsApp of u belt gewoon even met Human4colours. U krijgt gegarandeerd binnen 24 uur het adres waarop u kunt retourneren.

U krijgt na ontvangst (retour) van het artikel aan Human4colours het aankoopbedrag van het artikel teruggestort op uw rekening. Retourkosten betaalt u zelf.

Human4colours verzoekt u vriendelijk, i.v.m. het eventueel zoekraken van het door u geretourneerde pakketje aan Human4colours, dat u de track & tracé kunt overleggen.  

 

Mocht een gewenst product, maat, kleur of wat dan ook niet meer voorradig zijn om het product te kunnen omruilen dan krijgt u altijd binnen 24 uur bericht van Human4colours. In overleg met u wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw .

 

Artikelen ruilen ambulant gekocht op een woon(zorg)complex:

 

Human4colours biedt minder valide klanten, woonachtig op een woon(zorg)complex de gelegenheid, t/m 14 dagen van (koop) transactie om een artikel te kunnen omruilen of het aankoopbedrag volledig terug als retourneren per post niet meer lukt en/of niet wenselijk is.

Hoe werkt het?

U heeft een artikel gekocht bij Human4colours -ambulant- op een woon(zorg)complex. U besluit zonder rede van opgave, t/m 14 dagen van (koop)transactie om het gekochte artikel te ruilen of u wilt gewoon uw geld terug op uw betaalrekening. Dat is voor Human4colours geen enkel probleem. U geeft Human4colours t/m 14 dagen van (koop)transactie een telefoontje: 06 82804692 of een Email: human4colours@gmail.com

Monique of Theo geeft u de data door waarop wij weer aanwezig zijn op het woon(zorg)complex waar u het artikel bij Human4colours heeft gekocht. 

Human4colours kijkt tevens direct in de agenda wanneer wij met ons "winkeltje" bij u in de buurt zijn. Is dit het geval dan kunnen wij samen met u, mogelijk eerder inplannen wanneer wij bij u langs kunnen komen om het artikel om te ruilen of om uw geld bij voorkeur terug te storten op uw bankrekening (na direct overhandigen v/h product in nieuwstaat). Human4colours rekent hiervoor geen extra (verborgen) kosten. 

 

Het veilig kunnen passen van kleding tijdens het ambulant verkopen:

 

Human4colours (Monique) biedt u als service aan: ondersteuning bij het vrijblijvend en veilig kunnen passen van kleding op uw appartement of in een daarvoor beschikbare ruimte als het passen van kleding u niet meer verantwoord lukt.

 

Human4colours maakt voor u gelegenheid sieraden: 

 

* persoonlijk (op maat) dus uniek

* gratis advies met schets

* vooraf prijsopgaaf dus geen verrassing achteraf

* handgemaakt

* op de afgesproken datum gegarandeerd geleverd

* alleen op bestelling.

 

*Garantie:

 

Human4colours geeft t/m 7 dagen van (koop)transactie 100% garantie op fabrieksfouten. 

 

Heeft u nog vragen of suggesties voor ons? neem gerust contact met ons op. 

telefoonnummer: 06 82804692

email: human4colours@gmail.com

 

Team Human4colours,

webshop en ambulant verkopen van aantoonbaar voordelige mode, accessoires en special gifts.

Tot ziens 👍

Monique en Theo.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke
een jaar geleden

Top service 😘😘