Verzend, kosten en retourbeleid van Human4colours.

Verzenden bij voorkeur via POSTNL

 

Gratis verzenden bij een bestelling boven de €25 met een maximum aan gewicht van een totaal gewicht van maximaal 2 kilogram per bestelling.

Alleen verzenden binnen Nederland en uitsluitend volgens het Nederlands recht: verzend, kosten en retourbeleid, webwinkels Nederland.

Human4colours rekent €4,95 per pakket verzendkosten bij een bestelling lager dan €25 en met een maximum aan gewicht tot 2,5 kilogram binnen uitsluitend het Nederland recht: verzend, kosten en retourbeleid, web winkels Nederland.

U kunt uw verzending volgen via track & trace.

Let op: buiten Nederland geldt een ander verzend, kosten en retourbeleid. Vraag ons altijd eerst vooraf vrijblijvend naar déze afwijkende verzend, kosten, retour én voorwaarden.

Human4colours beoordeelt altijd zelf kritisch en uiterst nauwkeurig eerst het product vooraf op oneffenheden voordat het door ons wordt verzonden

Factuur:

Bij uw bestelling wordt uw factuur in de verpakking meegezonden. Bewaar uw factuur goed !

Retourneren bij voorkeur via POSTNL

binnen 14 dagen na ontvangst bestelling.

 

Indien uw product(en) wenst te retourneren aan Human4colours dan kunt u een product binnen 14 dagen na ontvangst aan Human4colours.nl terugsturen. Let op:  hieraan zijn echter wel *voorwaarden en kosten" voor u als klant aan verbonden. 

Handel bij uw verzoek van het retourneren van een product a.u.b. als volgt: u geeft eerst human4colours vooraf altijd een bericht (mailtje/WhatsApp) dat, en welk product(en) u wenst te retourneren. U krijgt van human4colours schriftelijk hierop een oké bevestiging op uw wens tot retourneren. U voegt het (kopie) factuur altijd mee met de retourverzending. Dan pas kunt u retourneren.

U bent zelf geheel verantwoordelijk voor het traject van retour zenden inclusief het voldoende frankeren van uw retourzending. Wij adviseren u om uw artikel als pakket inclusief track tracé/tracking terug te sturen via POSTNL (Nederland). Human4colours werkt zelf prettig met PostNL.

*Zonder een retourverzoek (Email/WhatsApp) van u, vooraf ontvangen aan Human4colours en/of zonder vooraf een retourbevestiging op schrift, een oké gekregen van human4colours, kan een retourverzending van u om technische redenen (administratie) aan Human4colours niet in behandeling worden genomen en het geretourneerde product wordt in deze niet aan u teruggezonden. 

Om misstanden te voorkomen:

U moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of u het wilt houden. U moet bijvoorbeeld kleding kunnen passen. U mag de verpakking openmaken mits u dit netjes doet. U mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als u nog niet weet of u het houdt. Human4colours mag een vergoeding ( waardenvermindering ) vragen als na retourzending blijkt dat u iets met het product heeft gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. U draagt tevens zorg dat het product is voorzien van de originele labels en/of etiket aan de producten. Het product is niet gewassen of van dienaard.

Waarom vergoeden wij geen verzend / retourkosten?

Wij vergoeden geen verzend / retourkosten van een retourverzending. Deze kosten zijn, zoals reeds vermeld, voor uw eigen rekening dit omdat Human4colours met lage verkoopprijzen werkt en de verzendkosten(retour) niet in onze productprijzen verwerken.

 

Tiphoudt u op voorhand goed rekening met uw confectiemaat als u gaat bestellen. Uw weet misschien zelf ook inmiddels wel dat de kleuren op de foto's en de maten in het echt kunnen afwijken. Dit is helaas een feit waar wij u graag op attenderen. Bij twijfel adviseren wij u dan ook een maat ( comfortbroeken ) groter te nemen of om ons even ongedwongen te contacten. Een belletje is sneller. 

Bij een door u verkeerd  geplaatste bestelling/keuze (kleur, maat of artikel) is human4colours niet (mede) financieel verantwoordelijk.

 

Bent u ook "ambulant" (locatie verkopen) klant bij ons? bel ons dan gerust eerst even op voordat u wenst te retourneren/ruilen. U kent ons persoonlijk en bent inmiddels goed bekend met onze uitzonderlijke mogelijkheden voor u.

 

Bon/factuur moet altijd mee verzonden worden met uw retourzending aan Human4colours.

Stuur uw product(en) zo veel mogelijk in de originele verpakking retour.

.  

Bewaar het verzendbewijs (bij retour) goed!

Hierdoor kunt u bewijzen dat u uw pakketje heeft geretourneerd aan Human4colours en dat het pakketje bij Human4colours.nl goed is aangekomen.

Na beoordeling van uw retourzending ontvangt u binnen 14 dagen uw geld terug op de bij ons bekende bankrekening.

 

Veel draag plezier !  

 

Monique en Theo

Human4colours.

 

*Het retouradres is:

T.A.V. Human4colours

Begoniatuin 21

2643 ND Pijnacker

Nederland.